L'alcalde de Forallac no és optimista amb la nova escola malgrat disposar dels terrenys

Forallac

Data: 01/10/2019

INTERVÉ: Josep Sala, alcalde de Forallac

L'Ajuntament de Forallac vol deixar enllestits els terrenys de Vulpellac en els que s'ha de construir la nova escola municipal. Un cop adequat i urbanitzat l'entorn en el que haurà d'anar el centre, consideren que la patata calenta estarà en mans del Departament d'Ensenyament. En declaracions al programa 'Parlem amb l'alcalde' de Televisió Costa Brava que es podrà veure aquest dijous, el batlle Josep Sala no es mostra gaire optimista amb el temps que caldrà esperar perquè el projecte sigui una realitat. 

L'escola inicialment estava planejada en un espai d'equipaments però el consistori va veure que es podia buscar una zona millor. Després de dos anys s'ha tancat una important modificació del planejament lligada a una modificació general de desqualificació. Ara només falta que el Diari Oficial de la Generalitat en publiqui l'aprovació. 

Mentrestat, de cara al pressupost de l'any que ve Forallac s'ha posat de deures adquirir i urbanitzar els terrenys, ubicats al costat del camp de futbol. Llavors caldrà esperar una inversió de la Generalitat que sospiten que no arribarà a curt termini. 

L'Ajuntament vol deixar clar que tot i que l'opinió pública és molt contrària als mòduls prefabricats han fet tot el possible per dignificar l'escola actual i que la comunitat educativa no es pogués queixar de problemes habituals com els excessos de fred i calor. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política