Palamós ja té l'espai per la nova estació d'autobusos

Palamós

Data: 19/02/2020

Intervenen: Lluís Puig, alcalde de Palamós, Josep Coll, portaveu del PSC Palamós, Roser Huete, portaveu de la CUP, Alfons Bartolomé, regidor d'Ocupació de la Via Pública 

El Ple de Palamós ha aprovat per unanimitat la reserva de l'espai on anirà la nova estació d'autobusos després d'una modificació del Pla d'Ordenació Urbana Municipal. La inversió de la infraestructura anirà a càrrec de la Generalitat i pretén resoldre la problemàtica logística i de mobilitat generada actualment davant la plaça de Catalunya. 

L'equipament se situarà en uns terrenys de 2.600 m2 entre el Pla de la Nau i l'Eixample, a la zona de Sant Joan. La nova estació tindrà una bona connexió amb el carrer d'Enric Vincke i l'avinguda de Catalunya i enllaçarà fàcilment amb la C-31.

El portaveu socialista, Josep Coll, ha volgut remarcar la feina d'anteriors governs i ha felicitat el consistori en el seu conjunt. El ple també va aprovar la modificació de l'ordenança de la via pública, que regula l'ús de terrasses i d'espai públic per part dels negocis, amb els vots a favor del govern i Ciutadans i amb el vot negatiu de PSC i CUP. La regidora de la CUP, Roser Huete, va criticar els mètodes emprats en el procés participatiu. 

El portaveu del PSC, per la seva part, va mostrar la seva disconformitat davant la confrontació de dues ordenances després de l'aprovació d'aquesta modificació. El regidor de via pública, Alfons Bartolomé, va mantenir una postura oberta a modificacions a la ordenança en cas que no funcionés un cop aplicada. El portaveu de Ciutadans, Cristóbal Posadas, va felicitar el govern per una ordenança que segons diu permetrà que es treballi més a la vila palamosina. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política