Palamós rebutja de moment l'estratègia judicial per cobrar el deute de les Escoles Bressol

Palamós rebutja de moment l'estratègia judicial per cobrar el deute de les Escoles Bressol
Palamós

Data: 14/02/2018

El ple de Palamós rebutja iniciar ara un procés judicial contra la Generalitat pel deute que té amb els ajuntaments per les Escoles Bressol. La moció, presentada pel PSC, va ser rebutjada per tots els grups municipals a l'entendre que hi ha una altra estratègia que pot donar més fruits que la via judicial administrativa.

Des de l'equip de govern es va explicar que l'ACM els ha convidat a una estratègia conjunta amb altres consistoris i que iniciar ara una via judicial tanca la porta a aquesta via alternativa.

La regidora d'ERC, Maria Puig, va remarcar que seguir l'estratègia de l'ACM no exclou que en un futur es pugui optar per la via judicial. El portaveu de la CUP, Joan Bohigas, visiblement indignat, va afegir que és sorprenent que una formació que ha recolzat el 155 i el derrocament del Govern de la Generalitat presenti una moció dirigida a aquest executiu.

Ferrés demana respecte a la CUP i menys politiqueig a la resta de forces polítiques

La portaveu socialista, Teresa Ferrés va demanar respecte als anticapitalises i que no els anomeni PSOE, perquè no ho són. Va recordar que seu al ple perquè l'han votada ciutadans i ciutadanees de Palamós. Ferrés es va mostrar indignada pel que considera politiqueig de la resta de forces polítiques i va assenyalar-los que hi ha famílies que no poden accedir a l'escola bressol precisament per aquest deute de la Generalitat.

Foto: Ajuntament de Palamós

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política