Govern, Mossos i Policia Local es reuneixen divendres per fer front als robatoris

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós / Jordi Rissech, president Associació de Tavernes i Restaurants / Toni Bachiller, president de Fecotur


Des de princpis d'any Palamós ha patit una onada de robatoris sobretot en vehicles i domicilis particulars que des de l'Ajuntament atribueixen a grups organitzats que fan molts actes delictius en poques hores. L'alcalde assegura que són grups que tal i com venen marxen i que des dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local ja estan traçant línies d'investigació a la vegada que s'han engegat mecanismes de prevenció.

Els fets però han alarmat a alguns empresaris de la vila i des de l'Associació de Tavernes i Restaurants palamosins s'han reunit amb l'Ajuntament per reclamar més presència policial als carrers de Palamós i una oficina dels Mossos d'Esquadra durant l'estiu.

Des de la Federació de Comerç i Turisme se sumen a la denuncia i asseguren que ja fa un any que demanen més presència policial a Palamós.

El govern municipal es reuneix divendres amb Mossos i la Policia Local per fer front a la problemàtica i buscar solucions perquè aquests fets no es repeteixin de nou.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política