Impulsen un procés participatiu per promoure la participació dels joves de 4t d'ESO

L'alumnat de quart d'ESO de l’Institut Ridaura, situat a Castell d'Aro, participarà en els primers pressupostos participatius per a joves que han impulsat conjuntament els ajuntaments de Santa Cristina d'Aro i Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. La presentació d'aquest projecte s'ha presentat als nois i noies aquesta setmana. 

Els ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i Santa Cristina d'Aro han presentat als alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de Castell un projecte que han impulsat conjuntament dos municipis: els pressupostos participatius joves.

Aquests pressupostos, que és la primera vegada que es posen en marxa en aquest mandat, busquen implicar els joves en les accions i projectes de municipi per tal que sentin que formen part d'aquest i que les seves propostes són escoltades i portades a terme. D'aquesta manera, ells mateixos podran generar idees col·lectives segons les necessitats que tinguin.

Les idees les podran treballar i desenvolupar en diferents sessions que s'han programat al llarg dels mesos d'octubre i novembre. Els projectes que surtin escollits per votació i de manera consensuada està previst que es converteixin en una realitat entre els mesos de maig i agost del pròxim any 2023.

El pressupost que es dedica a aquest procés participatiu és de quatre mil euros. Cada un dels dos ajuntaments hi aporta dos mil euros del pla d'acció local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política