Palafrugell En Comú Podem aposta per Miquel Puig com a alcaldable

Palafrugell

Data: 26/01/2019

INTERVÉ: Miquel Puig, alcaldable de Palafrugell En Comú Podem

Miquel Puig és el candidat a l'alcaldia escollit per Palafrugell En Comú Podem de cara a les eleccions del maig. Els comuns palafrugellencs, doncs, estrenen candidat i marca política, i és que abandonen el nom de L'Entesa que el sector afí a Iniciativa havia tingut fins ara a la vila. 

En Comú Podem ha presentat la seva aposta per les municipals. Puig encapçalarà una candidatura d'esquerres de caire social que té com a pilar principal combatre la crisi de la socialdemocràcia a Europa. És a dir, qüestions com l'atur, la precarització laboral o els problemes d'habitatge. Creuen que l'ajuntament és una primera trinxera des de la que es pot fer molta feina. 

Pel que fa al debat nacional segueixen la línia argumental dels comuns. No són independentistes i critiquen decisions preses tant des de Catalunya com des de Madrid. Es mostren molt contraris a l'empresonament dels polítics independentistes. 

Palafrugell En Comú Podem es va constituir l'abril passat i és l'evolució de L'Entesa, el projecte que va arrencar en el seu moment l'exalcalde Lluís Medir. Volen anar d'una visió més local a una de més global, hereva de les reivindicacions del moviment del 15M i que ha pogut liderar ciutats com Barcelona o Madrid.  A nivell personal, Miquel Puig, vinculat des de sempre a L'Entesa, tindrà la seva primera presa de contacte amb la política institucional

Al llarg de la seva carrera Puig ha fet feines diverses, com de serigrafia, rotulació i pintura. Actualment alterna tasques de manteniment i de guàrdia en un càmping de Pals. Reivindica, a més, que la política no ha de ser només pels professionals liberals i intel·lectuals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política