El Vicepresident Jordi Puigneró i l’equip de Junts per Palamós es reuneixen amb empresaris

El Vicepresident Jordi Puigneró i l’equip de Junts per Palamós es reuneixen amb empresaris
Palamós

Data: 15/07/2022

El Vicepresident Jordi Puigneró i l’equip de Junts per Palamós i Sant Joan s'han reunit amb empresaris. S’han fet reunions sectorials, també amb representants d’entitats i afiliats de Junts, per tractar els temes que afecten el municipi.

El Vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i l’equip de Junts per Palamós i Sant Joan, encapçalat pel candidat a l’alcaldia en les eleccions del maig de l’any vinent, Raimon Trujillo, han fet aquest dijous una jornada de treball amb empresaris, representants d’associacions, entitats i afiliats, amb l’objectiu de tractar els principals temes i projectes pendents del municipi.

El desplegament de la fibra òptica i del pla director del Port, que s’ha fet amb participació dels agents afectats, han estat alguns dels temes que han centrat la jornada, durant la qual també s’ha parlat del desenvolupament del polígon industrial, de la mancomunitat amb Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega, que pot suposar una millora en la gestió i eficiència de recursos, i del centre hospitalari.

Trujillo ha recordat que el Baix Empordà és una “comarca aturada pel que fa a les infraestructures”. “L’any 2011 ens preguntàvem quan podríem anar a Girona sense passar per dins dels pobles o amb un sol carril, i encara estem igual. En aquests moments s’està debatent sobre el tren de la Costa Brava, per exemple, i està clar que aquesta 2 pot ser una resposta a la millora de la mobilitat proposada pel Govern. La propera dècada haurem d’afrontar aquests reptes, també des dels consistoris”, ha remarcat.

“Ens considerem aliats dels actors econòmics i socials del municipi i la comarca. Entre tots ens ajudem i els càrrecs electes som una part més de la corretja de transmissió. Des de Junts prioritzarem aquells projectes que puguin suposar un salt endavant per a Palamós i Sant Joan i tinguin un impacte positiu també per a la resta del Baix Empordà”, ha conclòs el candidat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política