Els veïns del barri de Vila-romà de Palamós, denuncien el mal estat dels seus carrers

Palamós

Data: 25/04/2023

Declaren que fa molt de temps que reivindiquen que els seus carrers disposin d'asfalt, voreres, enlluernament i canalitzadors d'aigua, entre d'altres. Uns treballs que ja es van valorar amb l'alcalde fa temps, però que no han avançat al ritme que esperaven els veïns i veïnes.

Ens traslladem al barri del paratge Vila-Romà situat a Sant Joan de Palamós, on els veïns denuncien que fa molt de temps que demanen una rehabilitació dels carrers del seu veïnat. Comparteixen que l'Ajuntament de Palamós no els fa cas des de fa mesos i que les actuacions que s'hi han dut a terme, no han estat les suficients. Durant la ruta pel paratge, ens ensenyen els punts més afectats del barri, com són els carrers sense asfalt, la falta d'enlluernament, el mal estat de les voreres o la brutícia i vegetació dels canals d'aigua.

La Iolanda Fernández, una de les veïnes, comparteix que després d'una publicació reivindicativa a les xarxes socials, l'alcalde va posar-se en contacte amb ella per buscar solució als problemes del veïnat. Però que les actuacions no van ser les esperades i que, des d'aleshores, no han tingut una resposta ferma de quan s'hi efectuaran tots els arreglaments.

La Iolanda Moreno, una veïna que conviu amb una filla amb discapacitat visual al barri de Vila romà, explica que la seva filla no pot arribar a casa amb facilitat perquè no hi ha llum des d'una de les cantonades del camí fins a casa seva.
 

Si ells no volen fer-ho que ens ho deixin fer a nosaltres, però tampoc

El conjunt de veïns i veïnes afectades, van proposar al govern d'abonar ells mateixos l'asfaltatge i enlluernament dels carrers, per tal de facilitar la conducció i l'accés a persones grans que vinguin carregades de comprar o que hagin d'anar a llançar la brossa. Però segons declaren els veïns, l'Ajuntament també els va dir que no.

Finalment, davant la no resposta de l'Ajuntament, els veïns afegeixen que el que busquen ara és poder mantenir una conversa amb l'alcalde per conèixer punt per punt quines són les raons per les quals les modificacions de millora no arriben al barri de Vila-romà. D'entre els punts que volen posar sobre la taula, s'hi troba la intenció de conèixer perquè no han arribat mai els pressupostos que els veïns i veïnes van sol·licitar per poder avançar amb aquests treballs. Uns pressupostos que continuen encallats des d'abans de la covid.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política