David Martin encapçalarà la llista de Junts a Palafrugell

Palafrugell

Data: 20/06/2022

David Martín encapçalarà la llista de Junts a Palafrugell. Martín que és empresari de professió, aposta per un projecte "basat en l'excel·lència per recuperar la millor versió del municipi".

L'empresari David Martín serà l'alcaldable de Junts a Palafrugell en les eleccions municipals de l'any que ve. En un acte aquest divendres al Museu del Suro va presentar el projecte del partit, en què assegura que està basat en "l'excel·lència per recuperar la millor versió del municipi".

En aquest sentit, aposten per crear llocs de treball i facilitar la creació d'empreses que generin ocupació durant tot l'any per reduir l'atur. A banda, també es compromet a millorar i revisar la mobilitat, els aparcaments o per exemple el servei d'escombraries.

Per això, des del grup municipal volen treballar amb totes les entitats i associacions per recollir les necessitats de Palafrugell i en un futur poder definir les accions i estratègies per dur-les a terme.

A l'acte hi va assistir el conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, que va destacar un dels principals motors del municipi i la Costa Brava com és el Turisme, remarcant que cal "gestionar-lo en criteri i sentit comú".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política