Palamós aprova un pla de xoc de 700.000 euros i una modificació a l'ordenança de terrasses

Palamós

Data: 04/06/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

Ple extraordinari a Palamós dedicat a la Covid-19. El consistori va aprovar un pla econòmic de xoc de 700.000 euros, una modificació a l'ordenança de terrasses i una moció d'agraïment als professionals que han fet front a la crisi sanitària presentada per Ciutadans

Unanimitat de tots els grups municipals per aprovar una consensuada modificació de crèdit extraordinària. Es transfereixen 520.000 euros de diferents partides de despesa i se n'hi sumen 180.000 del romanent provinent del superàvit per destinar 700.000 euros a catorze mesures socials i econòmiques com ajudes al lloguer, a les empreses locals, subvencions per a mesures de protecció o ajudes d'urgència als serveis més bàsics. 

El plenari també va tirar endavant una modificació de la normativa fiscal referent a l'ocupació de l'espai públic, amb els vots en contra de JxCAT i C's. Bars i restaurants no pagaran la taxa de març, abril i maig, i de l'1 d'agost al 31 de desembre se'ls bonificarà el 75% de l'import. En total, al final de l'any l'Ajuntament en cobrarà una tercera part respecte el 2019. 

Per acabar, C's va posar un punt a l'ordre del dia de suport als treballadors dels diferents sectors de serveis a la ciutadania que han lluitat contra la Covid-19 a primera línia de foc. Els vots a favor del govern d'Esquerra i el PSC van fer que el portaveu taronja, Cristóbal Posadas, es mostrés content d'aconseguir aprovar per primera vegada una moció presentada pel seu partit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política