La nit electoral de Televisió Costa Brava des de dins

Gran desplegament tècnic i professional de l'equip de Televisió Costa Brava per donar cobertura a la jornada electoral d'aquest 26 de maig. Dia de gravacions als col·legis electorals per copsar l'ambient de les votacions al Baix Empordà, entrevistes amb els votants i candidats i nit de seguiment de l'escrutini.

Des de les 8 del vespre amb un avanç informatiu i a partir de les 9 i fins la matinada els Serveis Informatius de Televisió Costa Brava van ser en directe seguint la nit electoral des del plató que estrenava imatge però també connectant en directe des de diferents col·legis i locals electorals.

Un programa en el que després de repassar com havia transcorregut la jornada electoral es van donar a conéixer els resultats dels municipis més petits on el recompte de vots va ser més ràpid. Anàlisi polític de les dinàmiques de partit i els possibles pactes, primers resultats als municipis amb més població i primeres sorpreses de la nit amb la majoria absoluta d'Esquerra Republicana a Palamós i la contundent victòria de Tots per Sant Feliu.

L'equip humà de Televisió Costa Brava es va desplaçar en directe a Castell-Platja d'Aro, Santa Cristina, Sant Antoni, Begur, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d'Empordà per copsar reaccions i parlar amb els guanyadors de la nit electoral.

Als estudis de Televisió Costa Brava s'hi van apropar els candidats dels partits guanyadors de Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i Palamós per entrar en directe i valorar els bons resultats electorals.

Nit llarga i intensa que es repeteix cada 4 anys quan es decideix a les urnes la configuració de l'arc del ple municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política