Torroella vol la Dolors Bassa a casa

Intervé: Jaume Alonso-Cuevillas

Torroella de Montgrí vol la Dolors Bassa a casa. Al llarg dels darrers mesos les mostres de suport a la consellera torroellenca empresonada s'han repetit reiteradament a la seva vila i aquest divendres hi va haver un nou acte organitzat per la Taula per la Llibertat i la Democràcia, que va comptar amb l'advocat del President Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, el vicepresident de l'ANC, Joan Canadell, i familiars de Jami Matamala, amic personal del President Carles Puigdemont i una de les seves persones de confiança a l'exili.

La xerrada-sopar "Fem República: La Via internacional" va tenir lloc al Palau Lo Mirador i va posar de manifest que els arguments dels tribunals espanyols per imputar a polítics catalans per rebel·lió cauen pel seu propi pes a Europa, on no es veuen amb els mateixos ulls.

L'acte va tenir lloc precisament poc després de que se sabés que Bassa podria ser acostada al penitenciari de Figueres. Això serviria per fer més fàcil el règim de visites als familiars i la feina dels advocats. En cap cas, però, es creu que s'estigui a prop del seu alliberament. 

Els representants i familiars dels polítics empresonats no volen que el seu acostament es vegi com un privilegi, sinó com un dret,  i asseguren que l'única solució realment vàlida és el seu alliberament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política