Carles Motas ha estat investit alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Carles Motas ha estat investit alcalde de Sant Feliu de Guíxols. Tots per Sant Feliu i el PSC tornaran a formar govern a la ciutat la propera legislatura amb l'objectiu de continuar avançant els projectes comuns. Durant el ple, Motas i Muñoz han recordat la feina feta durant l'última legislatura i que la ciutadania ha avalat la seva continuïtat amb els resultats electorals. Des de l'oposició, la resta de grups han assegurat treballar per millorar la ciutat de manera constructiva

Carles Motas tornarà a ser l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols els propers quatre anys. Amb els 10 vots dels regidors de Tots per Sant Feliu i els dos del PSC, Motas liderarà el govern municipal, el mateix de la darrere legislatura. El batlle ganxó s'ha compromès a continuar treballant per millorar la ciutat.

Durant la seva intervenció, Motas ha agraït el suport dels votants el passat 28 de maig . També ha donat les gràcies a tots els grups municipals de la passada legislatura, sobretot amb el treball conjunt durant els anys de pandèmia. 
Per la seva banda, qui serà el seu soci de govern durant aquesta legislatura, Josep Melcior Muñoz, ha felicitat Motas per la seva investidura i ha recordat la feina del PSC dins el govern municipal. 

Toni Carrión, de Junts per Sant Feliu, ha donat importància a afavorir la participació ciutadana i ha assegurat que liderarà l'oposició d'una manera responsable. Sílvia Romero, d'ERC ha recordat que la poítica és l'intent de trobar conscensos i treballaran pels valors de la llibertat, igualtat i fraternitat. Jordi Lloveras, de Guíxols des del Carrer, ha celebrat que no hi hagi cap partit d'extrema  dreta a l'Ajuntament ganxó i que proposaran polítiques d'esquerra per Sant Feliu i Pere Albó, de Mes ha recordat que, tot i ser la força més petita, també representen part de la ciutadania ganxona. 
Uns grups municipals que han estès la mà pèr millorar la ciutat i que Motas està disposat a escoltar. 

De cara al nou cartipàs, Carles Motas ha assegurat que hi haurà canvis en les regidories de cara a la nova legislatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política