Robert Huertas: "Se n'han emportat humiliació i força vergonya"


L'Audiència de Girona desestimava aquesta setmana el recurs de Ciutadans a la sentència del judici a Robert Huertas. Huertas, exregidor de la CUP a Torroella de Montgrí, havia estat portat a la banqueta dels acusats per un presumpte delicte d'amenaces contra el representant del partit taronja al municipi, Pere Cuadros, però ja havia estat absolt pel Jutjat d'Instrucció nº 2 de La Bisbal d'Empordà

En declaracions a TV Costa Brava, Robert Huertas afirma ara que la notícia no ha significat cap sorpresa però aprofita per denunciar l'estratègia de partits com Ciutadans que, segons el cupaire, només volen obrir causes contra l'indpendentisme per comptar-les per xifres, més enllà dels resultats obtinguts. 

Els fets es remunten al gener del 2019 quan l'independentisme torroellenc va boicotejar una visita de membres de Ciutadans al municipi. Ciutadans va denunciar que els seus seguidors locals van rebre amenaces com la de "Cuadros, has cavat la teva pròpia tomba". El judici va demostrar que, com a mínim, Huertas no era l'autor ni d'aquesta ni de cap altra frase amb to amenaçant. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política