Loureiro es converteix en president del Consell Comarcal del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 11/07/2019

INTERVÉ: Joan Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà

En aquest precís moment Joan Loureiro es convertia en el president del Consell Comarcal del Baix Empordà després d'aconseguir 17 vots de 33, és a dir, la majoria absoluta.

El ple començava amb la constitució de la mesa d'edat, la presa de possessió dels consellers i conselleres i la presentació de candidatures a la presidència que, en aquest cas, han estat dels republicans i la de Ciutadans. Posteriorment s'ha procedit a votació, on amb els 17 vots provinents d'ERC, Tots per l'Empordà i UPM, el republicà Joan Loureiro ha quedat investit com a President del Consell Comarcal del Baix Empordà per a la legislatura 2019-2023. Aquesta és la primera vegada que un republicà ocuparà aquest lloc de responsabilitat al Baix Empordà.

En la seva primera intervenció com a president Loureiro ha posat sobre la taula que el principal objectiu per a aquesta legislatura és treballar a partir del diàleg entre govern i oposició per tal d'arribar a tots els municipis i dinamitzar la comarca escoltant als alcaldes i alcaldesses. Destaca que "on no arribin els Ajuntaments ha d'arribar el Consell". Des de l'oposició tots els grups han estès la mà al nou govern.

Loureiro finalitzava el seu discurs fent una especial menció a Dolors Bassa i enviant el missatge que des del Consell es treballarà per aconseguir un país lliure i just.

A finals de la setmana vinent es realitzarà el ple de cartipàs. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política