Arturo Prades i Mercè Orduña repeteixen com a 1 i 2 del PSC a Calonge i Sant Antoni

INTERVÉ: Arturo Prades, alcaldable dels PSC a Calonge i Sant Antoni

El PSC de Calonge i Sant Antoni anuncia la seva llista per les municipals. Són 17 noms que segueixen la fórmula cremallera fins a la posició 15 de les 17 que té. Al capdavant, repeteixen com a 1 i 2 Arturo Prades i Mercè  Orduña.

A Prades i Orduña, actualment regidors respectius de Promoció Econòmica, Comerç i Habitatge, per una banda, i  Recursos Humans i Participació Ciutadana, per l'altra, els acompanyen un equip format per aproximadament un 40% de militants socialistes i, tota la resta, independents. Gent de diferents sectors d'edat i àmbits professionals. Entre els primers noms els segueixen  Sergi Orduña, provinent de la construcció, i Ana María Morales, vinculada al món sindical. 

Amb dos regidors, el PSC forma part del govern de Calonge i Sant Antoni per mitjà d'una coalició a quatre bandes que té com a formació majoritària el PDeCAT de l'alcalde Jordi Soler. Tot i que Prades i els seus es declaren manifestament no independentistes creuen que el debat nacional no ha de ser una línia vermella a l'hora de pactar sempre i quan els altres socis tampoc posin restriccions al respecte. 

El programa que els socialistes calongins presentaran tindrà com a línies mestres desestacionalitzar l'economia, fomentar que els joves no marxin de Calonge i Sant Antoni, apropar el municipi a la gent gran i revertir el decreixement que el nucli de Calonge pateix concretament dins del binomi Calonge i Sant Antoni. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política