Cristóbal Posadas és el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Palamós

Palamós

Data: 22/12/2022

Cristóbal Posadas serà el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Palamós a les eleccions municipals de l'any que ve. Entre les prioritats pel municipi destaca àmbits en matèria de seguretat, la neteja i la projecció de la ciutat. El president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa va fer pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Posades per encapçalar la llista.

L'actual regidor i portaveu municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Palamós, Cristóbal Posadas, tornarà a optar a l'alcaldia. El partit ja ha anunciat que Posadas serà el candidat per encapçalar les pròximes eleccions previstes per al maig del 2023. De fet, ha estat, el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit. Carrizosa destaca el perfil ideal de Posadas, l'empenta i la capacitat d'arribar a acords. També ha posat en relleu iniciatives que ha impulsat el partit a Palamós durant aquest últim mandat.

Posadas ha destacat tres de les seves prioritats per a Palamós com són la seguretat, la neteja i la projecció de la ciutat.
 

Per mi és molt important la seguretat del municipi i la neteja. Crec que la imatge interna del municipi és primordial donat que venim dels serveis i del turisme i que la imatge externa del municipi és tan important que la interna - Cristóbal Posadas, candidat de Ciutadans a Palamós les eleccions municipals del 2023

Posadas ha remarcat que des del grup municipal fan propostes "reals" i "necessàries" per "millorar la vida dels palamosins i palamosines". Ha destacat la mentalitat empresarial que té, que diu, dona una empenta diferent per treballar i gestionar el municipi.

 

Durant aquests quatre anys hem presentat coses molt diferents que la resta de partits. Les mocions que hem presentat han estat iniciatives per arreglar o millorar la vida dels palamosins i palamosines. Tenir la mentalitat empresarial i venir del sector privat dona una empenta diferent de la resta de gent que pot treballar o ha tingut representació al municipi.

Les propostes de Ciutadans i les propostes que fa Cristobal Posadas per Palamós seran propostes reals, necessàries, sense tenir una ambició molt gran per fer grans infraestructures

Cristóbal Posadas és tècnic en prevenció de riscos laborals i protecció de dades. És afiliat a Cs des de 2018.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política