L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reorganitza les tasques de la brigada municipal

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reorganitza les tasques de la brigada municipal
Torroella de Montgrí

Data: 08/04/2020

La Brigada Municipal de Torroella de Montgrí ha adaptat les seves funcions durant l'estat d'alarma amb un triple objectiu: protegir la salut de la plantilla, atendre urgències que puguin sorgir aquests dies a la població i preparar-se per al dia en què s'aixequi el confinament. Amb aquest plantejament, s'ha establert un sistema de guàrdies i es manté un grup molt reduït d'operaris per fer tasques de manteniment  internes. Aquests treballs se centren, bàsicament, a posar al dia la maquinària, les eines i els vehicles i es desenvolupen de portes endins al magatzem que la brigada té al polígon industrial. També s'ha aprofitat per desinfectar tant la nau com tots els vehicles i la maquinària

L'objectiu és tenir-ho tot a punt perquè quan es retorni a la normalitat es puguin intensificar els treballs de manteniment de la via pública, que seran molt necessaris, sobretot en parcs públics, places i zones verdes, on en aquesta època de l'any es produeix un acusat creixement d'herbes.

Aquests dies es manté operatiu el camió cuba municipal que està fent actuacions en alguns punts de la xarxa de clavegueram i dels passants dels camps de la plana agrícola per garantir l'evacuació d'aigües plujanes en previsió que es pugui produir algun episodi de pluges intenses.  

Paral·lelament, des de la brigada es coordinen els treballs de desinfecció dels edificis municipals que es fan a traves de l’empresa Ndavant, concessionària del servei de neteja d'aquestes instal·lacions.

Una altra tasca que s'està fent, a través dels conserges, és la de continuar practicant tots els controls sobre la legionel·la i manteniments diversos als equipaments esportius i docents, per tenir-los a punt per a la seva reobertura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política