El ple del Consell Comarcal aprova un paquet de nous projectes socials

El ple del Consell Comarcal aprova un paquet de nous projectes socials
Baix Empordà

Data: 20/10/2020

El ple celebrat aquest dilluns va donar coneixement i va ratificar diferents acords socials per vetllar pel benestar dels ciutadans i ciutadanes.

Un dels projectes aprovats és el projecte “En crisi, Transformem la realitat – Projecte Benestar i Comunitat Baix Empordà” que té un pressupost de 210.378,40€.  Per poder dur a terme aquest projecte s’ha sol·licitat a Dipsalut la màxima subvenció.

També aprovada la pròrroga i modificació del conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Empordà, per a la prestació del servei de centre ocupacional i servei ocupacional d’inserció per a persones amb discapacitat intel·lectual, a Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell.

L’addenda al Contracte programa entre el departament de Treball, Afers socials i Famílies i el Consell Comarcal del Baix Empordà en matèria de serveis socials, altres programes i serveis relatius al benestar social i polítiques d’igualtat, permetrà tenir un major marge en la implementació de mesures extraordinàries en relació amb l’impacte social de la pandèmia de la Covid19 durant l’exercici 2020.

El Contracte Programa pel 2020 de l’Institut Català de les Dones i el Consell Comarcal del Baix Empordà va ser també protagonista. Es prestarà el servei d’Informació i Atenció a les Dones i es desenvoluparan polítiques de gènere, tot ampliant els serveis del SIAD a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Per últim, i també lligat a la violència de gènere, es va aprovar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Platja d’Aro pel servei d’Atenció Psicològica de l’Àrea d’Atenció a la Família a l’EBAS de Platja d’Aro

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política