Tots per l'Empordà, el nou partit dels grups independents

INTERVÉ: Genís Dalmau, president EMD de l'Estartit i Carles Motas, alcalde de SFG

Els partits municipalistes del Baix Empordà s'uneixen sota la marca de Tots per l'Empordà de cara les properes eleccions municipals. Aquest nou partit neix amb la voluntat d'aglutinar sota el mateix paraigües aquelles formacions independents de municipis baixempordanesos amb la intenció de garantir la seva presència en les institucions supramunicipals.

De moment, són els representants dels grups polítics independents de cinc poblacions els que han decidit apostar per aquesta marca que amb el nom de Tots per l'Empordà pretenen donar veu al Consell Comarcal o la Diputació de Girona a col·lectius independents que sovint no hi estan representats.

Durant les properes setmanes pretenen seguint sumant formacions que s'uneixin a aquest projecte de comarca. Tots per Sant Feliu, l'Estartit Som Tots, Tots per La Bisbal així com l'alcalde de Gualta i l'alcaldessa d'Ultramort que portaran les sigles de Tots per l'Empordà són els que inicien aquest projecte al que es podrien unir cinc formacions més, fent que a les properes eleccions es presentessin al Baix Empordà fins a deu llistes. Tots per l'Empordà garanteix la plena sobirania dels seus membres i vol donar estabilitat i experiència a les noves formacions que s'inicien en la carrera política.

Lluny de grans objectius a llarg termini, Tots per l'Empordà vol guanyar les eleccions a tots els municipis on d'una manera o altre hi tingui representació per tal de fer d'aquest projecte avui recolzat per cinc grups independents una opció amb molta representativitat dins la comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política