Castell-Platja d'Aro i s'Agaró congela les taxes i impostos per l'any que ve

Castell-Platja d'Aro i s'Agaró congela les taxes i impostos per l'any que ve. L'Ajuntament espera mantenir el mateix nivell de despeses i per això no ha volgut incrementar les ordenances fiscals. Des de l'oposició, la majoria, ho veuen en bons ulls i de fet, aquest dimecres, al ple ordinari s'ha tirat endavant la proposta amb 13 vots a favor i 4 abstencions.

Castell-Platja d'Aro i s'Agaró no augmentarà els impostos de cara l'any que ve i congela majoritàriament les ordenances fiscals. Tot i la situació econòmica delicada, l'Ajuntament creu que podrà assumir les despeses que puguin sorgir el 2023 i per això manté els impostos i taxes principals. 

El consistori proposa algunes millores pel que fa a bonificacions. En aquest sentit, incrementen els descomptes pel que fa a l'eficiència energètica amb l'ús de les plaques fotovoltaiques en l'àmbit domèstic i empreses.

En el cas de la recollida de residus aposten per incentivar l'ús dels big bags per poder recollir les restes vegetals i proposen que la quantitat de recollida que puguin provocar els veïns a través de l'ús d'aquest servei se sumi a la bonificació que ja tenen per a la utilització de la deixalleria.

En el ple d'aquest mes d'octubre es va tirar endavant la proposta amb 13 vots a favor i amb 4 abstencions de Junts per Castell – Platja d'Aro i S'Agaró.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política