Judici a Robert Huertas (CUP): nega ser l'autor de les amenaces a Cuadros (C's)

VÍDEO EN PROCÉS

Robert Huertas ha negat rotundament haver amenaçat
de mort a Pere Cuadros al judici celebrat aquest dijous als Jutjats de la Bisbal d'Empordà. Cuadros, actualment regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, va denunciar Huertas el gener passat després d'un acte del partit taronja a la plaça Quintana i Combis del municipi. Segons ell Huertas, que aleshores era el portaveu de la CUP al consistori, li va propinar crits com "Cuadros, has cavat la teva pròpia tomba". 

Per tot això, l'acusació ha demanat 3 mesos de multa a Huertas i una indemnització de 500 euros per a Pere Cuadros per un delicte d'amenaces lleus. De fet, l'edil de Ciutadans ha assegurat viure amb por de que li passi qualsevol cosa als carrers de Torroella des d'aleshores. 

La defensa, exercida pel mediàtic cupaire Benet Salellas, s'ha basat en demostrar per mitjà de proves audiovisuals que Huertas no era la mateixa persona que es veia als vídeos increpant la delegació de Ciutadans. Huertas, a més, ha volgut deixar clar que el seu paper aquell dia sempre va ser conciliador i que va de fer de mediador amb els Mossos d'Esquadra. Un cop acabat el judici s'ha mostrat tranquil i  ha considerat que aquesta denúncia és part de l'estratègia de Ciutadans de voler encausar constantment la CUP. 

El judici ha quedat vist per a sentència i la resolució serà comunicada als lletrats pel Jutjat de Primera Instància i Instruccio nº2 de la Bisbal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política