L’alcalde de Palafrugell recull in situ els suggeriments dels veïns sobre les escombraries

L’alcalde de Palafrugell recull in situ els suggeriments dels veïns sobre les escombraries
Palafrugell

Data: 26/02/2019

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, acompanyat del regidor de Medi Ambient, Jaume Palahí, realitzen regularment visites als diferents barris de la vila amb l’objectiu de recollir les incidències i suggeriments dels ciutadans pel que fa referència a la recollida de residus i als canvis que s’han realitzat en el servei.
L’objectiu d’aquestes accions és conèixer l’opinió dels veïns dels diferents barris i veure in situ les problemàtiques de cada situació per tal de fer-hi front i trobar solucions a curt i mitjà termini. Durant aquest matí del dimarts 26 de febrer, han estat a l’entorn de la zona de la plaça Joan XXIII, ja que és un espai on s’havien detectat diverses problemàtiques vinculades a la recollida de residus i escombraries. Des de l’Ajuntament s’és conscient que els canvis realitzats recentment en matèria de recollida de residus, que afecten a molts espais d’illes de contenidors, han preocupat o generat problemàtiques puntuals en determinats barris.
Per aquest motiu, el principal objectiu d’aquesta acció és informar a peu de carrer dels canvis i, si s’escau, incorporar els suggeriments i aportacions veïnals, per tal de millorar el servei als usuaris. Al mateix temps, també es busca facilitar al màxim el reciclatge i la gestió dels residus entre la ciutadania. Aquesta actuació ha estat la segona d’aquestes característiques, ja que el mes passat se’n va realitzar una al barri del Pi Verd. Aquest tipus d’accions a peu de carrer es mantindran de forma regular amb l’objectiu d’anar solucionant els problemes detectats en punts molt determinats i concrets del municipi.
La visita de l’alcalde és una de les accions més que s’han dut a terme des del consistori per conscienciar la població i millorar la gestió dels residus a Palafrugell. Cal recordar que des del mes de gener dues persones informen cada dia a peu de carrer sobre com fer una millor gestió dels residus generats a la llar, i també dels canvis que es puguin produir en la ubicació dels contenidors i en la recollida de les escombraries.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política