L'alcalde de Sant Feliu avança les inversions del Pressupost 2020

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, espera tenir aprovat el pressupost de la ciutat per l'any 2020 la primera setmana de desembre. En declaracions al programa 'Parlem amb l'alcalde' de Televisió Costa Brava, Motas ha explicat que serà un pressupost de perfil continuïsta que creixerà.

La inversió més gran serà la de la reforma del carrer Girona. Les obres, valorades en prop d'1 milió d'euros, es pagaran repartides en els dos propers exercicis. El 2020 el consistori ja es desembutxacarà més de mig milió d'euros. També hi haurà una important inversió en urbanitzar el carrer de s'Adolitx

En el capítol de despeses, el batlle ganxó destaca dues inversions més: una de 200 mil euros destinada a idear i donar forma a projectes estratègics de cara a tota la legislatura i una altra per a una iniciativa d'atenció a persones necessitades que encara no ha volgut avançar i que vol presentar durant els propers dies. 

També està previst que cada any hi hagi dues tandes, una a la primavera i una a la tardor, de millores d'asfaltatge i voreres, com la que aquests dies s'estan duenta  terme a la rambla Joan Bordàs  i els carrers Almeria, Alacant, Alcalde Patxot, Sevilla i Tarragona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política