Assemblea i presentació de la candidatura municipalista Guanyem Calonge i Sant Antoni

La candidatura va obrir debat d'entre els veïns del poble que van assistir a l'acte de presentació, per fer diàleg en format d'assemblea oberta. Durant l'acte hi van participar els candidats de la llista i l'alcaldable Elena Montiel.

El passat diumenge, a la Plaça Major de Calonge, s'hi va celebrar el primer acte públic de presentació de la candidatura municipalista Guanyem Calonge i Sant Antoni. L'acte va consistir en una conversa de format assemblea oberta, per presentar els candidats i explicar els vuit punts principals del programa electoral. Tot plegat acompanyat de la música de l'artista Sara Fontán.

L'Elena Montiel, qui encapçala la llista de Guanyem, explica que el seu model de programa polític vol anar més enllà del turisme i ser referents en polítiques que cuidin dels ciutadans de la seva població, de l'entorn, el patrimoni i lluitar per la sostenibilitat.

D'ara en avant, Guanyem continuarà organitzant actes d'assemblea oberta per poder continuar amb el diàleg continu amb tota la ciutadania que vulgui dir la seva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política