Castell-Platja d'Aro celebra l'11-S entre discursos antagònics

Intervenen: Joan Barceló, ERC, Pedro Torres, la Vall d'Aro en Comú, Joan Giraut, portaveu de Junts per Castell-Platja d'Aro i Maurici Jiménez, alcalde de Castell Platja d'Aro. 

Els portaveus del'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro han adreçat unes paraules als ciutadans del municipi en motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Els parlaments dels cinc grups polítics municipals han estat marcats per les diferències ideològiques existents entre uns i altres. 

Per una banda, Esquerra Republicana i SOM han llegit una carta dels polítics presos i a l'estranger i un escrit de l'ANC de Castell-Platja d'Aro on es queixaven del menyspreu institucional de l'Ajuntament de Castell Platja d'Aro cap a la seva entitat. La portaveu republicana, Montse Rovira, ha compartit el seu torn de paraula amb els dos regidors que l'acompanyen al Consistori. 

De l'altra, Pedro Torres, portaveu dels Comuns, ha rebutjat que la Diada sigui cada vegada més excloent, en comptes d'integradora. 

En comunió amb el discurs d'ERC i SOM, l'exalcalde de la ciutat, Joan Giraut, ha assenyalat l'estat espanyol com a causant de gran part dels problemes de Catalunya.  

Per la seva part, l'alcalde del municipi, Maurici Jiménez, ha parlat en nom dels socialistes en un discurs integrador i poc bel·ligerant amb la defensa dels símbols de la Diada: la senyera i la Generalitat.   

L'homenatge al President de la Generalitat Lluís Companys s'ha fet després que la Coral de la Vall d'Aro cantés l'himne dels segadors. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política