El govern de Torroella planteja una plaça a la finca abandonada del carrer Sant Agust


El govern de Torroella de Montgrí planteja una actuació urbanística a la finca del carrer Sant Agustí que va ser abandonada primer i ocupada després per tal de donar un ús públic en aquest espai.

La idea és fer-hi una plaça que doni encara més valor al Convent dels Agustins però mentre se segueix treballant amb el projecte s'ha demanat a l'empresa immobiliària de l'entitat bancària propietària de la finca que deixi net i segur l'espai.

Aquest casalot de Torroella de Montgrí, molt proper al centre històric i proper també a la zona de l'Espai Ter portava molts anys tancat i abandonat quan el mes de maig de l'any passat un grup de joves el van ocupar per crear-hi el que van anomenar el Centre Social l'Obrador, un centre social que es volien autogestionar al marge de l'administració municipal i que pretenien que servís com a dinamitzador cultural i social al poble. A finals de març els Mossos d'Esquadra desallotjaven el Centre Social Alliberat l'Obrador de Torroella de Montgrí i un immoble de la mateixa finca on hi vivien cinc persones sense recursos des de feia sis anys. La finca és propietat d'Aliseda Immobiliària, del grup del Banc Popular.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política