Manifestació de suport a Albert Boadella a Jafre

Manifestació de suport a Albert Boadella a Jafre
Jafre

Data: 31/03/2018

Sota el lema "per la llibertat d'expressió", el Grup de Periodistes Pi i Maragall ha organitzat una manifestació a Jafre en suport al dramaturg Albert Boadella. Unes vuitanta persones han participat en la concentració.

La marxa ha començat a les 12 del migdia a l'Ajuntament i ha recorregut els carrers de la localitat fins a l'entrada del poble. Allà la seva filla, Mariana Boadella, ha llegit un manifest.

L'Ajuntament de Jafre va passar fa uns dies una circular on van comunicar les intencions de la manifestació i van demanar "ser respectuosos i pacífics".

Albert Boadella s'ha significat en els darrers anys per ser un assot de l'independentisme català i un dels líders del moviment espanyolista pro-Tabàrnia que aposta per la separació de Catalunya de diverses comarques de les províncies de Barcelona i Tarragona on asseguren hi ha una presència més gran dels partits partidaris del 155. En els darrers dies ha rebut atacs en forma de pintades a la façana de casa seva, li han llançat escombraries al jardí i li han tallat tres xiprers que es trobaven fora del recinte. Actuacions que l'artista relaciona amb la seva oposició a l'independentisme.



 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política