El regidor a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni Norbert Botella és destituït del càrrec

El regidor de Medi Ambient, Cultura i Ensenyament a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella, ha estat destituït del càrrec aquest divendres al matí. Així doncs, Botella deixa de formar part de l'equip de govern, que amb només 8 regidors cau en minoria. Tot i això, l'alcalde del municipi, Jordi Soler, ha assegurat que els grans projectes de la legislatura ja estan aprovats i, per tant, es portaran a terme.

Ha estat una decisió meditada i alhora, consensuada pel conjunt de l'equip de govern. El regidor de Medi Ambient, Cultura i Ensenyament a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella (Republicans), ha estat destituït del càrrec aquest divendres al matí. Abans d'emetre el pronunciament públic, apunta l'alcalde Jordi Soler, "se li ha ofert una última oportunitat per redreçar la situació", no obstant això, assegura que "Botella no ha volgut entrar en raó".

Els motius per arribar en aquest extrem recauen, segons el govern, a una nul·la adaptació al conjunt de l'equip, i en "certes deslleialtats" que no han agradat als seus companys. Soler no ha volgut entrar en detalls, però ha confessat "que s'han generat problemes dins el ritme de treball".

Amb la destitució d'última hora, el govern de Calonge i Sant Antoni es queda amb només 8 regidors - 4 de Junts, 3 del PSC i 1 del PP-, i cau en minoria. Tanmateix, el neguit no s'ha fet present entre els seus membres. En aquest sentit, confirmen que "els grans projectes ja han estat aprovats i, per tant, es portaran a terme".  Ara, volen encarar l'últim tram de la legislatura i es mostren "optimistes" per arribar a consensos amb altres grups municipals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política