Castell-Platja d'Aro posa en marxa la licitació del contracte de residus

Intervenen: Joan Giraut, Junts per Castell-Platja d'Aro, Adrià Tauler, SOM i Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro. 

Castell-Platja d'Aro va tirar endavant l'inici del procés de licitació de la concessió del servei de recollida de residus amb l'aprovació de les prescripcions tècniques. Els membres de l'oposició van valorar positivament el nou contracte. Tot i no haver aprovat el punt per unanimitat l'oposició no va fer front al plec de condicions. 

Per la seva part, el grup de SOM va ser l'excepció i va votar en contra de la proposta de la licitació al·legant que un contracte indefinit presenta riscos judicials. El govern platjarenc, però, va defensar la necessitat d'un nou contracte amb millores. 

A més de l'aprovació inicial del contracte, el plenari també va acceptar diferents modificacions de crèdit. Una d'elles, referent al nou giratori de l'oest de Sant Pol. 

Una altra de les novetats que es van portar a ple va ser el lloguer de dos quads que serviran a la Policia Local platjarenca per fer vigilància nocturna a al voltant de la platja. L'acord es va ratificar a la Junta de Govern per comptar amb aquests dos vehicles fins el 15 de setembre a un preu d'11.000 euros. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política