Oriol Junqueras dona suport als candidats d'ERC Palafrugell

Palafrugell

Data: 25/10/2022

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras ha donat suport al jove tàndem d'Esquerra Palafrugell format per Mònica Alcalà i Marc Casanovas en un acte aquest dilluns a la sala d'actes del Teatre Municipal de Palafrugell. La candidata a les eleccions municipals del 2023 i el número dos van explicar els motius per tirar endavant aquest nou projecte i com han estat treballant aquests darrers mesos per captar la realitat actual de la ciutat.

Tret de sortida al curs polític a Palafrugell amb la presentació pública dels candidats d'ERC, Mònica Alcalà i Marc Casanovas. L'acte que va comptar amb la participació del president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va servir per explicar el nou projecte dels republicans a Palafrugell.

La candidata a les eleccions municipals, Mònica Alcalà va remarcar que obren un nou cicle. En declaracions a Televisió Costa Brava va relatar que aposten per iniciatives basades en la sostenibilitat, la connivència i la cooperació entre totes les comunitats que viuen al municipi. Entre els projectes que cal treballar més destacava el servei de la recollida d'escombraries i la neteja, la mobilitat i la seguretat.

Pel que fa al número 2 a la llista, Marc Casanovas, afirmava que fa molts mesos que treballen per captar la realitat del municipi per poder crear aquest nou projecte.

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va donar suport als candidats i els va animar a fer arribar el seu projecte a tota la ciutadania de Palafrugell.

L'acte, que va tenir lloc a la sala d'actes del Teatre Municipal de Palafrugell va comptar amb la presència de membres d'Esquerra com la delegada del govern a la demarcació, Laia Canyigueral, l'exconsellera Dolors Bassa, la diputada Montse Bassa o el vicepresident de la diputació Pau Preses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política