Colomí, a la Fiscalia per no haver despenjat els llaços i pancartes grogues

Colomí, a la Fiscalia per no haver despenjat els llaços i pancartes grogues
Torroella de Montgrí

Data: 14/11/2019

La Junta Electoral ha portat a l'Alcalde de Torroella, Jordi Colomí, a la Fiscalia per mantenir la pancarta a favor de les preses i presos polítics i els llaços grocs a la façana de l'Ajuntament en període electoral.

La decisió de la Junta Electoral de Zona arriba arran de dues denúncies persentades per Ciutadans i davant imatges que evidencien que el govern municipal no va complir la prohibició de lluir aquests símbols en edificis municipals en període electoral.

A l'Alcalde se l'acusa d'un delicte de desobediència per, concretament, tenir llaços grocs, una estelada i pancartes a la façana de l'Ajuntament. Les pancartes posaven 'Llibertat Presos Polítics i 'Torroella contra la sentència'.

El batlle governa amb un acord entre el seu partit UPM i ERC.

El quart batlle encuasat

Aquesta no és la primera denúncia contra un batlle per desobediència ja que abans l'exaclalde de La Bisbal, Lluís Sais; i el de Palafrugell, Josep Piferrer, van haver de fer front a les acusacions per haver cedit locals municipals l'1O. Van ser absolts.

També ha hagut de passar pels jutjats l'Alcalde de Verges Ignasi Sabater. El primer cas, del qual va ser absolt, era per una acusació d'odi per unes declaracions que va fer després de la punxada de rodes al poble pocs dies després del Referèndum de l'1O. La segona, encara oberta, per haver suposadament participat en aldarulls en les mobilitzacions del primer aniversari de l'1O.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política