Platja d'Aro treballa per obrir un coworking a finals d'any

Platja d'Aro treballa per obrir un espai de coworking a finals d'aquest any o principis del 2019. L'Àrea de Promoció Econòmica del municipi ha detectat la necessitat de facilitar la posada en funcionament de nous projectes empresarials. Si bé l'Ajuntament ja disposa d'ajudes destinades a aquest col·lectiu la creació d'un espai compartit de treball pot esdevenir el complement per donar una empenta a aquelles persones disposades a engegar un negoci.

La voluntat és dotar d'un espai, en aquest cas les antigues dependències d'urbanisme, on treballadors autònoms tinguin un lloc on desenvolupar el seu negoci, compartir dubtes i resoldre problemes de manera conjunta.

En aquests moments s'han iniciat les obres d'adequació de l'equipament i en una segona fase es dotarà dels dispositius tecnològics i el mobiliari. Aquest nou espai obert el municipi oferirà un lloc de treball compartit a emprenedors i tindrà unes dependències específiques per aules de formació, assessorament i espais de debat i connexió entre empresaris.

El nou coworking de Platja d'Aro vol oferir un espai per engegar un negoci als nous emprenedors i tenir la capacitat d'atraure nous talents tant del municipi com de les poblacions de l'entorn.

De moment l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro s'ha adherit a la Xarxa de Vivers i Coworking de les comarques de Girona i ha començat a visitar diferents experiències similiars que hi ha a l'entorn més proper.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política