ERC presenta la candidatura a Castell d’Aro, Platja d'Aro i S'Agaro

Esquerra Republicana de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, en un acte celebrat a la Plaça Poeta Sitjà de Castell d'Aro. L'actual regidora, Montse Rovira, torna a encapçalar una llista que compta amb un equip de persones de perfils diversos i edats.

Esquerra Republicana de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ha presentat la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Montse Rovira, actual regidora al consistori, repeteix com a cap de llista de la formació política.

Es tracta d'una llista paritària formada per un equip de persones que combina diversos perfils professionals, tant joves com també persones amb molta experiència, els quals provenen dels 3 nuclis que formen el municipi.

La cap de llista, Montse Rovira, ha comentat els eixos fonamentals en que es basen les propostes del seu programa electoral, com és la sostenibilitat, la transparència i el feminisme.

En conclusió, la formació d'Esquerra Republicana de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, aposta per una candidatura transversal, plural i paritària, amb polítiques basades en la sostenibilitat, la transparència de l'administració pública i el feminisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política