Palamós reforça el conveni d'habitatge amb el Consell Comarcal

Palamós

Data: 13/07/2020

INTERVENEN: Maria Puig, regidora d'Habitatge de Palamós / Joan Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà / Lluís Puig, alcalde de Palamós

Col·laboració entre l'Ajuntament de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà en matèria d'habitatge. Amb el conveni signat aquest dilluns es reforça el Servei Municipal d'Habitatge, cogestionat per les dues administracions, amb la figura d'un tècnic especialista. 

La seva tasca se centrarà en un treball intern, assessorant i donant suport a les àrees municipals que tenen relació en l'àmbit de l'habitatge. Cobrir, al cap i a la fi, diversos aspectes en matèria d'habitatge social, ajuts al lloguer, habitatge públic assequible, assessorament en diferents problemàtiques o prevenció dels desnonaments. 

Una de les principals tasques d'aquesta persona tècnica serà la de seguir la promoció d'habitatge social que es construirà en una parcel·la de propietat municipal on s'hi destinarà un edifici de 34 habitatges en règim cooperatiu. 

Des del 2010 el Servei Municipal d'Habitatge de Palamós ofereix serveis com  l'assessorament en matèria d'habitatge, la constitució de la Borsa de lloguer, la tramitació d'ajuts al lloguer, o les prestacions econòmiques d'especial urgència.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política