La reforma del passeig, projecte estrella del programa de Junts per Catalunya de Palamós

Palamós

Data: 28/04/2019

INTERVÉ: Raimon Trujillo, alcaldable de Junts x Catalunya de Palamós i Sant Joan

Junts per Catalunya de Palamós i Sant Joan ha presentat públicament la llista amb la qual es presenta a les properes eleccions al consistori palamosí. El candidat a l'alcaldia, Raimon Trujillo, defineix l'equip com un reflexe de la realitat del municipi, dels barris i de les edats que conviuen a Palamós i Sant Joan.

Pilar Arxé és la número dos d'aquesta llista, seguida de noms com Pol Guirado, Gloria Pruneda, Gemma Ros, Ana Torné, Rosa Maria Bombardó, Jordi Díaz, Francesc Matés o Maria Angels Puig.

L'alcaldable de Junts per Catalunya ha fet una petita pinzellada dels 12 punts considerats més rellevants del programa d’aquesta candidatura, punts que defensa que des de l'equip ja han estat prèviament treballats. 

Aquests punts passen per la neteja municipal, la seguretat, la recuperació i modernització d’espais i la vil·la intel·ligent. Aposten també per la creació de la figura del "regidor 18", amb la intenció de promoure la participació ciutadana als plens municipals. El punt cabdal per a la candidatura, però, és la reforma del passeig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política