Front comú davant dels talls de llum als municipis de la Costa Brava

Cinc alcaldes del Baix Empordà, i un de l'Alt denuncien els talls de llum que constantment pateixen des de ja fa anys a l'estiu. Demanen a l'empresa Endesa solucions eficaces i més inversió en la xarxa elèctrica perquè no es quedin a les fosques durant els mesos on precisament hi ha més gent i més activitat a la Costa Brava. 

Després que aquesta darrera setmana diversos municipis de la Costa Brava hagin patit reiterades apagades de llum , finalment, sis alcaldes del Baix i l'Alt Empordà s'han unit per denunciar els micro talls de llum i les apagades durant hores que pateixen als estius des de ja fa sis anys. Els afectats són Castell-Platja d'Aro s'Agaró, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Sant Antoni, Palafrugell i l'Escala. 

Els batlles exigeixen que s'inverteixi en el subministrament elèctric i que es trobin solucions estructurals. També, reclamen una interlocució directa amb l'empresa Endesa ,perquè quan truquen per saber què ha passat no troben a ningú a l'altra banda de la línia.

Els alcaldes dels sis municipis denuncien aquests talls que es produeixen en màxima afluència de gent, i que perjudica els comerços i al sector de la restauració en plena activitat. Fins i tot, a Palamós aquest dissabte es va suspendre el partit de futbol del Girona i el Club Bolívar per una apagada de llum a l'Estadi del municipi.

Els alcaldes asseguren que els és impossible quantificar les pèrdues dels negocis afectats, però demanen que obrin incidències davant Endesa. De moment, els ajuntaments han fet una demanda a la companyia i si no obtenen resposta podrien demanar empara a la Generalitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política