El PDeCAT farà primàries per escollir el substitut de Pallí a Palamós

Palamós

Data: 27/09/2018

Intervé: Jordi Pallí, Regidor del PDeCAT - VÍDEO EN PROCÉS

El PDeCAT farà primàries per escollir el substitut de Jordi Pallí al capdavant de la candidatura a les eleccions Municipals de Palamós. El partit vol tenir cap de llista abans de finalitzar novembre i formalitzar-lo en una assemblea de militants.

El moviment en el si de l'espai post-convergent arriba després que el cap de llista a les eleccions del 2015, Jordi Pallí i l'altre regidor que té el partit al ple, Francesc Subirats, renunciessin a formar part de la candidatura per les properes eleccions.

De moment, només l'actual President local del partit, Raimon Trujillo, ha mostrat el seu interès en presentar-se. En declaracions a Ràdio Palamós, Trujillo creu que és el moment de fer el pas i renovar cares. Una opinió que també comparteix l'actual portaveu Jordi Pallí.

Un relleu tranquil i amb temps

El PDeCAT podrà encarar amb temps i tranquil·litat el procés de Primàries després de més de tres anys al Govern. Un fet que contrasta amb com es va haver de fer la llista del 2015, intentant superar el trencament del grup municipal que va fer la legislatura 2011-2015.

Les eleccions de la primavera que ve tindran canvis importants en el panorama polític palamosí. El PDeCAT i el PSC refaran els seus equips, la CUP canviarà de candidat i el PP s'haurà de refundar. Només ERC ha confirmat el seu candidat. L'actual Alcalde Lluís Puig.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política