El nou govern de la Bisbal fa un balanç positiu dels 100 primers dies de mandat

Tot i trobar-se amb desequilibris en diversos àmbits, el nou equip de govern de la Bisbal d'Empordà fa un balanç positiu dels 100 primers dies de mandat i espera que les projeccions de futur encara ho siguin més.

El pacte pel canvi que s'ha format a través del Partit Socialista, Compromís per la Bisbal Junts i Tots per la Bisbal, té la voluntat de canviar la gestió de l'Ajuntament i les coses que fins ara no han funcionat.

Així, la valoració dels 100 primers dies del nou mandat, tot i que siguin pocs per generar un canvi, ha estat igualment molt positiva en analitzar el nou funcionament de treball.

De fet, en aquest breu temps el nou govern s'ha trobat un Ajuntament desequilibrat en bastants àmbits, com per exemple en l'àrea econòmica, a on s'han hagut de fer els ajustos necessaris per poder atendre els compromisos i poder arribar a final d'any.

A més, també s'han fet una sèrie d'actuacions que es consideraven necessàries de forma imminent, com el manteniment de zones escolars, passos de vianants, voreres, desbrossaments, un nou pla de xoc de neteja i manteniment de la ciutat i d'altres elements de la via pública.

També s'han establert nous canals de comunicació amb el ciutadà a través de whatsapp per agilitzar la comunicació, i ha assegurat no incrementar impostos als ciutadans.

Pel que fa a seguretat ciutadana, s'ha incrementat la presència d'agents al carrer en zones comercials i en determinades hores, a banda de potenciar la lluita contra la venda i consum de substàncies estupefaents.

Per altra banda, el que també s'ha aprofitat durant aquests 3 mesos és idear un protocol contra les ocupacions conflictives en pisos de grans tenidors i bancs que hi ha a la ciutat. L'objectiu és que, en coordinació amb Mossos, es pugui fer fora els inquilins de manera "més ràpida" i destinar l'immoble recuperat a lloguer social.

El retorn del Parc Infantil de Nadal, les millores en equipaments culturals o a les instal·lacions del geriàtric, un nou enllumenat al camp de futbol, la celebració de la primera fira de vehicles d'ocasió i nous cursos de formació per a gent que es troba en situació d'atur han estat d'altres emprenedories positives en aquests 100 dies del nou govern.

Amb tot, segons el nou equip, la guia que es va presentar quan es va anunciar el pacte de govern era un compromís ferm i ara, ja comença a donar els seus fruits per tal de millorar i aplicar solucions als problemes de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política