El Consell Comarcal del Baix Empordà aprova un pressupost de 34 MEUR

La Bisbal d'Empordà

Data: 12/12/2023

El Consell Comarcal del Baix Empordà aprova un pressupost de 34 milions d'euros pel 2024 centrat especialment en els municipis més petits, l'acompanyament social i en el foment de mesures per recuperar l'economia.


El Consell Comarcal del Baix Empordà ha aprovat inicialment el Pressupost General de l'ens pel pròxim any. La xifra ascendeix a 34 milions d'euros. Es tracta d'un augment significatiu en comparació amb l'exercici anterior que va ser d'una mica més de 27 milions d'euros, és a dir, d'un 18% més El nou mandat es vol focalitzar especialment en l'impuls dels serveis socials, l'acompanyament als municipis petits i les mesures per a la recuperació econòmica.

D'entre les inversions en destaquen dues, per una banda, impulsar el Parc Tramuntana per generar ocupació, augmentar els programes d'acompanyament i de reinserció al mercat laboral de les persones amb capacitats especials i per altra és la d'un nou programa de recaptació de tributs que facilitarà l'accés al ciutadà a l'administració electrònica i que sumarà eficàcia i eficiència al servei. També està previst de completar la valoració de llocs de Treball del personal de la corporació assumint el 75% restant l'any vinent.

Un pressupost, però que no ha agradat a tots els grups polítics. En Comú Podem de les comarques gironines lamenta en un comunicat que aquest augment, diuen, no es vegi reflectit en partides relacionades amb benestar social o emergència climàtica.

El pressupost es va aprovar durant la sessió plenaria amb els vots dels dos partits de govern, Junts i ERC.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política