Maurici Jiménez, candidat del PSC a les Eleccions Municipals 2023

El cap de llista del PSC a les pròximes Eleccions Municipals i actual alcalde de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Maurici Jiménez, ha presentat la seva candidatura a la reelecció aquest divendres passat amb una proposta basada en el desenvolupament econòmic, cooperació territorial i la garantia de funcionament dels serveis públics com a motors del seu programa de govern.

Cada vegada queda menys per la celebració de les pròximes Eleccions Municipals, que es duran a terme el 28 de maig de 2023. Per aquest motiu, l'actual alcalde de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Maurici Jiménez, ha presentat la seva candidatura a la reelecció com a alcalde aquest divendres passat en un acte a la Sala Rosa de l'Antic Casino de Castell d'Aro.

Jiménez ha començat la intervenció fent uns agraïments i recordant que és la tercera vegada consecutiva que aspira al càrrec, que ha suposat desafiaments constants a causa dels reptes migratoris i de gestió provocats per una guerra al cor d'Europa, el canvi climàtic i els seus forts temporals o la COVID, entre d'altres.

L'actual alcalde, també ha exposat que té ganes de continuar assumint els nous reptes que vinguin a través dels projectes col·lectius per a fer un poble millor, de la mà de veïns i veïnes, com per exemple la creació d'un parc d'habitatge accessible per a joves, línies de subvencions per continuar impulsant diferents sectors o futurs acords de territori amb altres municipis per tal de protegir la natura i afrontar la gestió de residus. I per a fer-ho possible, creu que la millor manera és a través de la cooperació territorial, la mobilitat sostenible i el desenvolupament econòmic i de serveis públics.

En referència a l'obra de govern dels últims anys duts a terme pel Partit Socialista de Catalunya, Maurici ha citat la feina duta a terme en els àmbits del turisme, la seguretat, l'esport, el comerç o la cultura, reforçant el lideratge del municipi de la Costa Brava i el posicionament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró entre els millors destins turístics de l'Estat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política