Urnes, paperetes, apoderats... i xarxes socials

Baix Empordà

Data: 21/12/2017

Urnes, paperetes, apoderats... i xarxes socials. Telèfons mòbils i tauletes s'han incorporat com un element més indisiciable d'una jornada electoral. Tuits i fotografies votant immortalitzen una jornada que el tòpic diu que és la festa de la democràcia. 

Aquest cop els partidaris de la unitat de l'Estat Espanyol també han volgut immortalitzar un moment que consideren molt trascendent per fer un gir al país. El portaveu del PP a Santa Cristina d'Aro Sebastián Mateo s'ha mostrat confiat de derrotar l'independentisme i ha agraït l'aplicació del 155  a Mariano Rajoy. El portaveu de Ciutadans a Castell-Platja d'Aro, José Luís Villa, en canvi, ha optat per un escuet missatge d'exercint el dret a vot. 
 
L'independentisme en canvi, ha optat per missatges de resistència i record als consellers empresonats i els jordis. Des de l'òrbita d'ERC alcaldes com Lluís Puig o Joan Loueiro han recordat la República i el Vicepresident cessat pel 155 Oriol Junqueras, encara a la presó d'Estremera. El portaveu Nacional d'ERC i Palafrugellenc, Sergi Sabrià també ha fet esment a la República. 
 
La regidora del PDeCAT a Castell-Platja d'Aro, Imma Gelabert, ha immortalitzat el moment del cafè per prendre forces abans d'una jornada maratoniana
L'Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, en posat institucional ha reclamant urnes plenes i respecte. 
 
Des del món musical, el cantant de Di-Versiones, Albert Fort, ha recordat, com molts tuitaires anònims, les garrotades de l'1 d'Octubre.  Sense oblidar el Referèndum l'actor Carles Xuriguera, en canvi, ha fet un tuit més mel·lancòlic. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política