JxC demana respondre a les negatives de l'Estat amb vots i escons

Palamós

Data: 08/11/2019

Intervenen: Damià Clavet, Conseller de Territori; Sergi Miquel, Núm 2 Llista JxC

Junts per Catalunya (JxC) insta a persistir en la lluita independentista i per aconseguir infraestructures que consideren bàsiques per les Comarques Gironines. El partit ha posat d'exemple d'aquesta persistència la demanda d'un Punt Schengen pel port de Palamós i ha demanat que cada negativa de l'Estat ha de ser resposta amb vots i escons.

El Conseller de territori Damià Calvet i el número 2 de la llista gironina, Sergi Miquel, han visitat el port de Palamós acompanyats de membres de Ports i els dos edils del partit a la ciutat.

Calvet ha lamentat l'actitud del Govern Espanyol que no considera prioritària la infraestructura, en paraules del Ministre Grande Marlaska, i ha recordat que la Generalitat sí ha fet els deures invertint al port.

Promeses incomplertes i especificitat del vot a JxC

El número 2 de la llista gironina, Sergi Miquel, ha recordat que la reivindicació d'un Punt Schengen té més de 10 anys i que hi ha promeses incomplertes de l'Estat, tant amb governs del PP com del PSOE, almenys des del 2012.

Pel que fa a les eleccions Miquel assegura que JxC compareix sense por i que el seu projecte polític té unes especificitats que no són iguals a ERC i CUP. S'ha erigit com el vot que permet combinar la lluita per l'autodeterminació amb la solució dels problemes del dia a dia.

Sobre la unitat Miquel ha recordat que el seu partit l'ha pregonada sempre malgrat que les altres dues formacions independentistes no hagin atès al prec.

A més del Conseller Calvet i el candidat Miquel, a la trobada hi han assistit les candidates al Congrés i Senat Bego Montalban i Laura Corsunsky.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política