El vehicle policial multat a Palamós el conduïa el regidor Alfons Bartolomé

Palamós

Data: 22/09/2023

En una roda de premsa convocada per l'alcalde Lluís Puig, s'ha reconegut que el conductor del vehicle era el regidor Alfons Bartolomé i, el mateix alcalde Lluís Puig, el copilot. El reconeixement s'ha fet públic després de poder identificar a ambdós en la fotografia de la multa en qüestió.

Els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Palamós van demanar depurar responsabilitats i un ple extraordinari per tractar el tema de la multa de trànsit que va rebre el consistori palamosí per excés de velocitat d’un cotxe sense logotip de la policia. En el ple del darrer dimarts, el secretari va notificar als regidors de l’Ajuntament que ja disposaven de la fotografia que identifica els ocupants del vehicle.

Finalment avui s'ha aclarit el contingut de la fotografia feta al cotxe camuflat de la Policia Local de Palamós, que fa dos anys va ser denunciat per excés de velocitat a Castell-Platja d'Aro. El vehicle el conduïa l'aleshores regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Alfons Bartolomé, mentre que l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, viatjava en el seient de l'acompanyant. Així ho ha reconegut avui el mateix alcalde, que ha afegit que Bartolomé pagarà l'import de la multa.

Cal recordar que la investigació municipal no va poder esbrinar la identitat del conductor, fet que va provocar que l'import de la multa es multipliqués fins als 900 euros. Les crítiques dels representants de la Central Sindical Independent i de Funcionaris a la Policia Local de Palamós, que qüestionaven que s'hagués volgut arribar al fons de la investigació, van motivar expedients disciplinaris que, en el cas d'un dels delegats, li ha suposat una suspensió de sou i feina de 6 mesos. L'alcalde de Palamós ha desvinculat avui l'afer de la multa, del dels expedients. Aquest afer continua el seu camí en un jutjat del contenciós administratiu de Girona.

Per finalitzar la intervenció en la roda de premsa, l'alcalde de Palamós ha convocat una Junta de Portaveus pel dilluns vinent per informar la resta de grups municipals, i per determinar com poden tenir accés a la prova judicial fotogràfica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política