Esquerra del Baix Empordà diu prou a les violències de gènere

Palamós

Data: 27/11/2023

Esquerra del Baix Empordà diu prou a les violències de gènere amb un acte reivindicatiu a Palamós, en què s'ha realitzat una encesa d'espelmes en record de les dones assassinades, la lectura d'un manifest i una performance del grup Cobosmika Company.

Amb motiu del 25N, la secretària de Feminismes i Igualtat del Baix Empordà, Joaquima Beleña, i totes les companyes d'Igualtat d'Esquerra Republicana de la comarca, han organitzat un acte per visibilitzar les víctimes de violència de gènere, en el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

L'acte s'ha dut a terme a Palamós i hi han participat diversos càrrecs comarcals del partit i membres de l'executiva comarcal amb una encesa d'espelmes en record de les dones assassinades per violència de gènere, per tal de recordar-les i mantenir viva la seva memòria, la lectura d'un manifest i una performance.

Així, durant la lectura del manifest, s'ha expressat com n'és d'important visibilitzar les víctimes de violència de gènere i exigir un món lliure de violència masclista, i que per això, és necessari mobilitzar-se i cridar ben fort per denunciar aquesta xacra social.

Així mateix, s'ha comptat amb la col·laboració de Cobosmika Company i La Paula, que han dut a terme diverses actuacions de dansa i musicals, respectivament.

Amb tot, l'objectiu d'aquest acte també ha estat, que la gent prengui consciència, sumar esforços, que els homes acompanyin en aquesta lluita, i que tots i totes obrim els ulls i prenguem partit davant d'aquestes situacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política