Cs proposa l'exempció de les taxes bàsiques dels serveis funeraris

Cs proposa l'exempció de les taxes bàsiques dels serveis funeraris
Intervé: Héctor Amelló, Secretari d'Acció Institucional Ciutadans

El partit posa a disposició dels governs municipals les seves estructures locals amb "lleialtat" i un seguit d'idees per superar la crisi del Covid-19

Ciutadans demana als ajuntaments exempció de taxes municipals, reforç de serveis públics, acompanyament de l'alumnat amb manca de connexió a internet i ajudes logístiques al comerç que ven en línia. El partit ha dissenyat un pla de xoc contra la crisi de la Covid-19 que impulsarà a les administracions on tenen representació.

El secretari d'Acció Institucional i diputat gironí al Parlament, Héctor Amelló, posa a disposició dels governs municipals les estructures locals del partit i els ofereix lleialtat institucional per remar plegats per superar les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia.
 

Exempció de taxes municipals


En les propostes municipals per pal·liar els efectes de la crisi Ciutadans demana suspendre sis mesos les taxes que graven terrasses i ocupació d'establiments d'hostaleria i també la que grava els mercats municipals.

Ciutadans considera que l'administració local ha d'exercir d'administració propera i sensible a la situació de la ciutadania i per això proposa també suspendre les taxes bàsiques de serveis funeraris.

Reforç serveis socials i ús de la UME

Més enllà de mesures de caire econòmic el primer partit del Parlament de Catalunya pel que fa a la representació creu que cal reforçar els serveis socials d'atenció domiciliària i demana ser molt curosos en el fet que els treballadors i treballadores municipals disposin de tots els mecanismes de desinfecció, neteja i proteccions individuals.  En aquest sentit proposa que s'utilitzin tots els mecanismes a disposició de la lluita contra el coronavirus com la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències.

Al Baix Empordà Ciutadans té representació a Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Santa Cristina d'Aro. També va aconseguir representació a Castell-Platja d'Aro però poc després de les eleccions el regidor va trencar amb el partit i va passar a ser no adscrit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política