Salvador Illa assegura hi haurà un repartiment equitatiu dels fons europeus

Palamós

Data: 01/08/2020

Intervé: Salvador Illa, ministre de Sanitat

Després de la incompareixença del president Torra a la reunió entre president del govern i els presidents autonòmics, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat que hi haurà un repartiment equitatiu de les ajudes europees entre les comunitats autònomes. Illa ha posat en relleu que la idea del govern d'Espanya és no perjudicar cap territori. 

En el marc d'unes jornades municipalistes del PSC a les comarques gironines el ministre ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat davant la por d'una segona onada de coronavirus amb gairebé 500 brots actius

Salvador Illa també ha defensat la gestió de les mesures de seguretat implementades per part de totes les comunitats autònomes i ha posat en valor la discussió entre presidents autonòmics i el president del govern. 

De la mateixa manera, Illa ha posat en relleu la feina dels executius central i autonòmics a l'hora de detectar els casos de manera precoç. Per reforçar aquesta tesi el ministre ha confirmat que fins a un 60% dels casos detectats són assintomàtics.

El ministre ha destacat en particular la gestió de la Generalitat davant la COVID després del tancament de l'oci nocturn i ha demanat posar per davant els interessos sanitaris als d'un sector damnificat en concret. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política