La ciutadania de Calonge i Sant Antoni decideix el destí de 75.000 euros

La ciutadania de Calonge i Sant Antoni decideix el destí de 75.000 euros
Calonge i Sant Antoni

Data: 14/12/2018

Una d'aquestes set propostes serà la que finalment s'executarà amb els 75.000 euros que té el pressupost participatiu de Calonge i Sant Antoni. Els veïns i veïnes majors de 16 anys empadronades al municipi poden escollir quina inversió es tira endavant fins el 23 de desembre.

Es tracta del tercer any d'uns pressupostos participatius que en edicions anteriors han permès executar els passos de vianants intel·ligents o la millora dels parcs infantils. Els d'enguany van arrencar el mes de juny passat amb la recollida de propostes. D'aquestes es van eliminar les que no complien els requisits tècnics, pressupostaris o legals i de les que havien passat l'examen tècnic la ciutadania en va escollir 20 per posar-les a votació en primera volta. Aquesta votació va tenir la participació d'unes 600 persones que van prioritzar set projectes, dels quals ara hauran d'escollir quin prefereixen.

Des de l'Ajuntament animen a la participació perquè unes bones xifres impulsarien la destinació de més pressupost i més espais a decisió ciutadana.

La votació es pot fer a través de la xarxa o presencialment. Per via telemàtica hi ha el web participa.calonge.cat i per via presencial diversos equipaments municipals com són les Oficines d'Atenció al Ciutadà, l'Ajuntament o els pavellons de Calonge i Sant Antoni.

Enguany per primer cop s'ha fet una votació a dues voltes i ha augmentat un 50% la dotació pressupostària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política