Bona participació de totes les franjes d'edat a les votacions a Calonge i Sant Antoni

Els i les alcaldables de Calonge i Sant Antoni de Calonge preveuen bons resultats per les seves pròpies candidatures, però d'alguns confessen que la predicció de resultats és molt incerta, ja que s'hi presenten força partits per la quantitat de cens de població. 

Aquest matí, els dos pavellons municipals de Calonge i Sant Antoni de Calonge han estat els locals electorals que han acollit les votacions d'aquest 28 de maig. Des que el pavelló ha obert les seves portes a les 9 del matí, l'afluència de gent no ha estat molt recurrent. Tot i que a mesura que avançava el matí, cap a dos quarts de 12, s'han començat a animar una mica més els dos locals electorals.

Una de les dades que han destacat des de les meses, ha estat que s'hi ha observat un perfil d'elector i electora jove des de primera hora del matí. Una cosa que rarament havia passat en jornades electorals anteriors, ja que acostuma a ser un perfil que hi apareix en hores més avançades de la jornada.

La participació dels vilatans i vilatanes de Calonge i Sant Antoni de Calonge ha anat en augment i així ho han observat els diferents candidats i candidates que es presenten com a alcadables a les eleccions d'enguany. En conversa amb la televisió, han compartit que esperen bons resultats per les seves pròpies candidatures, però d'alguns confessen que la predicció de resultats és molt incerta, ja que s'hi presenten 8 candidatures, una més que les eleccions del 2019, en un municipi de gairebé dotze-mil habitants.

 La participació el 2019 va ser del 61% i alguns candidats esperen que aquest any se superi la xifra.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política