Santa Cristina d'Aro pretén aprovar el POUM al gener

INTERVÉ: Narcís Palahí, regidor d'urbanisme de Santa Cristina d'Aro

L'equip de govern de Santa Cristina d'Aro s'ha marcat a finals d'aquest any o principis del 2019 com a data per portar a aprovació inicial la revisió del Pla d'Ordenació Urbana Municipal. A mitjan setembre es va presentar públicament l'avanç del POUM i es va engegar el procés de participació ciutadana per decidir com ha de ser el nou planejament urbanístic del municipi. Les jornades obertes als ciutadans han tingut una bona afluència de gent, unes sessions en les que govern i equip redactor han posat en comú les línies a seguir per definir i ordenar urbanísticament el poble i les urbanitzacions de Santa Cristina.

Paral·lelament qualsevol veí del municipi que necessita solventar qualsevol dubte o suggeriment pot concertar una entrevista amb membres de l'equip redactor. L'abundant demanda ha fet decidir al govern a allargar més aquesta etapa del procés per poder atendre a tothom qui ho sol·licita.

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha abordat la revisió del document urbanístic tan sols 10 anys després de la última revisió ja que en aquesta dècada el pla ha patit 43 modificacions, moltes per errades, a més, està afectat per una sentència judicial que obliga a l'Ajuntament a desclassificar sectors actuals i resoldre la viabilitat econòmica de sectors com la zona industrial o les urbanitzacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política